Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Novi programi

Rosa mosqueta - Ulje ploda divlje ruze

Preparat je potpuno prirodni biljni, organskog porekla. Nastaje hladnim cedjenjem plodova divlje ruze. Dermatoloski je testiran, hipoalergijski. Vekovima se koristi u Cileu za zaceljivanje i negu koze. 1974. godine radjene su studije na Institutu i Farmakoloskom fakultetu u Cileu, gde je dokazana efikasnost ulja za uklanjanje oziljaka, pega, fleka i strija. Koristi se kod Fotosenzitivnih fleka i pega( nastalih od sunca), kod starackih pega, oziljaka nastalih hiruskim putem, od opekotina i td...
Ulje je prirodni izvor polinezasicenih masnih kiselina: oleinska, linolna, linoleinska i retinolna. Ulazi duboko u kozu, hidrira je i regenerise na celijskom nivou. Zbog bogatsva retinolne kiseline odlicno je za uklananje starih bora i prevenciju novih. U svetu se uglavnom antirid kreme prave na bazi ovog ulja, a ovde imate to u prirodnom obliku i bez bilo kakvih hemijskih dodataka.

Takodje ulje je obogaceno Vitaminima A, C, E i beta karotenom. Zbog bogastava u vitaminu ce sluzi i kao odlicna antioksidativna zastita kozi. Ujedno resava probleme nejednake boje po kozi.
EN   SR  

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kontakt.
Farmegra d.o.o
Kritskog odreda 4/1
81000 Podgorica
T. +382 (0)20 623 125
F. +382 (0)20 621 770
E. office@farmegra.com

Copyright 2011 © FARMEGRA D.O.O. All rights reserved. Created by Tip-Top Design.