Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O nama

Osnivanje

Farmegra d.o.o. je osnovana 1998. godine kao privatna kompanija za medicinsko snabdjevanje farmaceustkog sektora Crne Gore. Danas je jedna od vodećih veletrgovina lijekovima u Crnoj Gori.


Djelatnost

Veleprodaja i distribucija lijekova, pomoćnih ljekovitih sredstava, dijetetskih i kozmetičkih sredstava.

Proizvod / usluga

Ponudu čini širok asortiman domaćih i uvoznih lijekova, pomoćnih ljekovitih sredstava, dijetetskih i kozmetičkih sredstava. Farmegra d.o.o. je u mogućnosti da ponudi 80% artikala koji čine prodajni asortiman prosječne apoteke i da naručenu robu dostavi kupcu za kratko vrijeme bilo gdje u Crnoj Gori. Farmegra d.o.o. je danas u mogućnosti da obezbijedi kvalitetno i kontinuirano snabdijevanje svojih klijenata i da brzo odreaguje na zahtjeve i promjene tržišta. Takođe, Farmegra je u mogućnosti da svojim kupcima ponudi detaljne informacije o novim proizvodima, i da uz proizvode obezbijedi dostavu promotivnih i info materijala namjenjenih informisanju pacijenata na mjestima prodaje. Kvalitetu snabdjevanja doprinose i adekvatno opremljene skladišne prostorije i transportna sredstva kojima su obezbjeđeni kontrolisani temepraturni uslovi skaldištenja i transportovanja. Uporedo sa razvojem na tržištu, zaposleni u Farmegra d.o.o. svakodnevno poboljšavaju organizaciju i kvalitet poslovanja, približavajući se zahtjevima kupaca, uslovima savremenog poslovanja i principima Dobre distributivne prakse. U 2006. godini kupcima je data i mogućnost naručivanja putem interneta. Od 2008. godine Farmegra d.o.o. nudi mogućnost zastupanja i posredovanja pri registraciji i plasmanu proizvoda. Sistem menadžmenta kvalitetom Farmegra d.o.o. je u maju 2009.godine provjeren i sertifikovan prema zahtjevima standarda ISO 9001:2008 od strane eminentne sertifikacione kuće SGS.


Kupci

Privatne apoteke (120), AU Montefarm apoteke (43)


Dobavljači

Pored preparata fabrika iz Republike Srbije, zastupljeni su programi renomiranih ino dobavljača i to kroz direktan uvoz, distribuciju kao i zastupstvo preparata iz programa: Bayer Schering Pharma, Pfizer HCP, Belupo, Alkaloid, Berlin Chemie, Biofar, Dr.Falk, Dr.Wolf, Humana Gmbh, Innotech, Nycomed, Pliva, Vichy, Krka, Glaxo Smith Kline, Johnson and Johnson, Encian, Biofarm, Esensa, Remedica, Bayer health-care , Novartis,Astra, Alcon, Lundbeck, Nordvik, Actavis, Apipharma, Niva ...


Kvalitetan asortiman, maksimalni nivo usluga, ugled među kupcima i dobavljačima u zemlji i inostranstvu, stalni su cilj i preduslov za našu ekspanziju.

EN   SR  

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kontakt.
Farmegra d.o.o
Kritskog odreda 4/1
81000 Podgorica
T. +382 (0)20 623 125
F. +382 (0)20 621 770
E. office@farmegra.com

Copyright 2011 © FARMEGRA D.O.O. All rights reserved. Created by Tip-Top Design.